jaha, en sån dag

17.03.2011 kl. 02:41
Idag när jag gick till vårt lunchmöte insåg jag att jag saknar mina vänner hemskt mycket. Alla; gamla, nya, hesabor, Jeppiskaverin, familjebekanta, alla! Just idag kändes det tungt att vara långt borta från alla som känner mej väl. Berlin försökte inte få mej på bättre humör utan var grått, småregnigt och blåstigt. Kan bara konstatera att det har sitt pris att flytta.

- Men vad gör man inte för konsten!
Just nu skulle jag dock gladeligen byta konsten mot en god vän och en flaska rött.

Imorgon känns det säkert bättre, mina vänner finns ju kvar och de flesta är inte längre bort än ett telefonsamtal. Berlin har ju nog sina fördelar också, funderar på vilket av alla tusen mysiga caféer jag skall gå och sätta mej på och jobba imorgon. Kanske jag borde lyxa till det och gå på frukost.

Dessa fina vänner får representera alla andra fina som inte rymdes med på bilden. Miss you all!

 


Ärtgrön Ärtholme en höstdag för några år sedan. Det var en bra höst. Den innehöll bl.a. Den Bästa Söndagen i Världshistorien.
Kommentarer (1)
oj, har varit jättedålig på att både skriva och läsa blogg de senaste veckorna och har därmed missat bl.a. detta inlägg! man drabbas av den där känslan vare sig man flyttat eller inte. jag saknar alla vinkvällar med vänner,mat o snack, verkar som om ingen inklusive jag, har tid med sånt nå mer.... men det händer andra grejer. o tänk va fint det är sen när vi ÄNTLIGEN får samlat gänget igen kring några flaskor vin. i väntan på det, många stora kramar! saknar!
Kirakemmi02.04.11 kl. 20:04

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg