170311

17.03.2011 kl. 23:27
Idag tror jag att pengar skulle ha gjort mej lyckligare. Satt och jobbade i Mitte och kunde förstås inte motstå att gå in till COS, men nej, jag har inte 59 € över, snarare är jag 590€ på minus.
- Grattis på gäddo! (för den oinsatte var det där ett internt Jeppis uttryck, just ignore)

Dagen spenderade jag jobbandes på St Oberholz (a.k.a mac-caféet). Min inbox har har gått varm, vill jag lova. Jag gick för att köpa en kaffe till och när jag kom tillbaka hade jag 7 mail som jag måste ta ställning till, när jag kom tillbaka från wc'n var det samma sak. Det kanske inte låter så mycket, men lägg till de 15 mailen som fanns i min inbox när jag öppnade datorn imorse och den alla andra som sporadiskt droppat in under dagen, så det blir en hel del mail korrespondens. När ska man hinna med resten av jobbet om man bara svarar på mail hela tiden. Nån sa att den infört att den svarar bara på mail två timmar på förmiddagen. Hmm, låter vettigt men omöjligt.
En av de sakerna mina mail handlar om för tillfället är förberedelserna inför vår nästa spelning med Conte D'Amour. Vi skall spela den på Kulturhuset i Stockholm under IETM konferensen (International Network for Contemporary Performing Arts). Good shitt!. Man kan dock fråga sig hur man lyckades arrangera gästspel (eller arrangera nånting överhuvudtaget, jobba som producent) innan mailen fanns? Det övergår mitt förstånd. Hur skickade man raiders, scenografi ritningar, avtal, drafts på affischer, budgetar o.s.v. Vadå, ringde man mer än idag? det betvivlar jag. Ja, man faxade ju! Jobbigt. Idag har jag bokat flygbiljetter på löpande band, så nu är vi alla på väg till Stockholm den 13.4.

Jag ser mycket framemot Stockholms besöket och få delta i IETM (vi fick en inbjudan för en person att delta i själva seminariehelgen och den inbjudan tillfaller mej, YES!) Men speciellt ser jag framemot att få träffa och hänga med världens bästa Fanny-vän och mina andra kära Stockholmare. Jag stannar ett par dagar extra när jag nu en gång får flygbiljetten betald.

Nu skall jag punktknulla budget och föredragningslista inför Nya Rampens veckomöte imorgon. Jajamen, just så organiserade är vi.
Kommentarer (1)
Hahaha, Elin, jag hade GLÖMT grattis på gäddo! You made my day!
Hanna01.04.11 kl. 08:38

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg