SUNday

20.03.2011 kl. 15:41
Bestämde mej för att hoppa över den utlovade festen på lördagkvällen. Jag har varit jäkligt seg hela veckan och jag kände att min kropp hade behov av ett bad, ordentlig sömn och en skön söndag istället för ännu en karpula dag som går åt att ha ångest över ingenting.
Så jag gick och sova halv tolv igår (så tidigt har jag inte gått och sova på flera månader!). Imorse steg jag upp kl.8.10, pigg som en mört. Packade ner lap-topen och gick till Orange caffee på frukost. Det var där jag åt min första Frühstück första gången jag var i Berlin, så det var nån slags back-to-the-roots-grej. Saknade dock mitt Fisches-gäng som jag hade som sällskap den gången. Frukosten var en bra start på dagen om man bortser från ett par skrikande 2-åringar. Jag har faktiskt väldigt svårt för jobbiga barn på caféer, när jag får egna kommer jag säker att tänka annorlunda, men just nu så blir jag jätte störd på föräldrar som låter sina ungar ligga på golvet och sparka och skrika i högan sky hur länge som helst. Men frukost för 4,30€ är fantastiskt med eller utan gaphalsar.

Vandrade neråt till söndagsloppisen på Boxhagener platz. Tänkte återigen på min mamma och hur mycket hon skulle älska att gå på alla loppisar här. Njöt också av att se en massa brunchande människor på uteserveringarna. Det är mitten på mars och jag bor i ett land där man kan sitta på uteserveringar ren, tänk!


Söndagsloppis på Boxi
Klockan är bara lite över två och jag har hunnit med massor idag. Det där med att stiga upp tidigt är kanske inte så dumt...
Ska nu ta mej hemåt, gå efter träningskläderna och hit the gym.

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg