över trädtopparna

20.03.2011 kl. 22:53
Jag älskar torn; Eiffeltornet, TV-tornet här i Berlin, vattentornet i Nykarleby and so on. Jaja, Freud skulle väl bara sitta och nicka förnöjt. Men det är något speciellt med torn, antagligen för att jag förknippar dem med trevliga känslor.
- Hahaha, okej, making it worse! Hur som helst, Freudian slip, fallos symboler eller ej; jag diggar!

När man rullar in med tåget i Berlin ser man Siegessäule, segerstatyn, resa sig högt över Tiergartens trädtoppar, det är en vacker vy tycker jag. Speciellt så här års är kontrasten mellan den stora guld ängeln och de lövfria, än så länge gråa, träden är väldigt tilltalande på nått sätt. Men den är nästan mäktigare på håll faktiskt, åket förbi den idag på väg mot Zoologischer garten. Tänkte att jag skulle roa mej och gå i lite affärer där, jag lyckas dock alltid glömma att allt är stängt på söndagar här, strange.

lånade bilden härifrån

Jag måste ju bara lyssna på Rufus Wainwrights Tiergarten när vi körde genom där idag. Jag tröttnar aldrig på Rufus! Skulle gärna posta ett you tube klipp med låten men det fanns bara skit live inspelningar av den.

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg