måndag

05.04.2011 kl. 02:37
Insomnian slog till igår igen och jag fick sömn först efter kl.7 på morgonen. -Great! Gav upp sömnförsöket nångång på morgonnatten och började jobba istället, skickade massa jobbmail kring fem-tiden, vet inte om det ger ett speciellt seriöst intryck.

Trots sömnbrist har dagen har ändå varit bra. Fick ett trevligt samtal från en trevlig finländare som meddelade sin ankomst  till Berlin. Bestämde oss för att träffas på öl på kvällen, så vi mötte upp i Kreuzberg senare och jag kom just hem därifrån.
Konstaterade tacksamt att man tydligen behöver besök som påminner en om hur otroligt coolt det är att bo här egentligen. Tack Kride-Hej för det, jag behövde den påminnelsen, åkte lycklig hem från Kreuzan ikväll.

Pinsamt förresten att jag kallar Kreuzberg för Kreuzan och Neukölln för Neuan, på ett sånt där jobbigt rikssvenskt sätt. Samma som att kalla facebook för fejjan...Voi hoho!


Blev förtjust i tavlan de hade på baren. Perfect! Jag är ju, som sagt, väldigt svag för svart-vita foton med hög kontrast (och män i vit skjorta)...

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg