Upprep. och röstning

08.04.2011 kl. 18:59
Idag drog jag ett strå till stacken och gick till ambassaden och röstade. Jag kände mej meningsfull och det var lite exotiskt på nått sätt att rösta utomlands. Röstningsgubben konstaterade högt att inga män hade röstat på hela dagen, bara kvinnor. Intressant.

I helgen har vi upprep. av Conte d'Amour inför Stockholm på Ballhaus Ost (teatern där premiären var förra våren.) Det är en alldeles ljuvlig gästspelsteater, Berlinsk nedgången men charmig och med en perfekt spelsal. En sån teater vill jag ha! Igår hade jag möte med deras producent inför vår samarbetsproduktion 2012, kontoret såg ut som ingen städat på tre,fyra år, men han var glad och tysk och vi gick igenom budget och rökte. Ser framemot samarbetet.

Imorgon stiger jag på Riga-planet kl.8 på morgonen. Fattar ni när jag måste stiga upp?! Nåja, det är det värt! Det är 20 år sedan jag gick nerför altargången i vit spetsklänning, det skall firas! Och ja, det skall också firas att det är 20 år sen pappa och Siv gifte sig.


C d'A repetition. På tal om att jag gillar hög kontrast...

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg