Stockholm, wouwouwou!

19.04.2011 kl. 23:21bygge i Hörsalen på Kulturhuset


Jag är alldeles vimmelkantig efter en mycket intensiv vecka i Stockholm. Gästspelet med Conte d'Amour på Kulturhuset var fruktansvärt lyckat! Återvände ikväll till ett sommargrönt Berlin med en otrolig tacksamhets känsla över hur bra det gått, över hur många trevliga nya människor jag träffat, över att ha fått umgås med fina vänner och över alla erfarenheter rikare jag än en gång blivit. Men framför allt är jag väldigt stolt över oss att vi spelat mitt i fucking Stockholm för en nöjd publik och nöjda recensenter. High on life once again. Eller high on work kanske det borde heta...

Tyvärr hann jag inte delta så mycket jag skulle ha önkskat i IETM konferansen som pågick i Stockholm under helgen. Men jag hann ändå träffa några viktiga och nyttiga personer. IETM är en konferens där främst producenter deltar vilket är alldeles underbart. Jag blev helt till mej på öppningen när jag insåg att nu befinner sig ca 600 av världens alla producenter här och jag är en av dem.


IETM's öppning var på högtidligt på stadshuset i Nobel salen.


En av resans absoluta höjdpunkter vara att få träffa en av mina bästa vänner, att få prata killar och teater varvat med kläder och producentskap. Perfection. Som tur ses vi igen till vappen.

Fanny i mitt cabin room på Scandic Continental.Hann förgylla min fredag med lunch tillsammans med dessa saknade vänner.Vissa ägnar sig åt rivning av scenografi, vissa åt att visa sina dans skills, vissa åt att fota...Mera dans talang uppvisning...Vi spelade alltså på Kulturhuset, inte så illa pissat om jag får säga det själv.


Shitt vad kul vi haft och nu skall jag ladda om ett par dagar för i påskhelgen tänker jag ta LEDIGT. Blir lite skakig när jag tänker på det, men jag tänket verkligen försöka, för på fredag landar nämligen ett gäng fina brudar i Berlin.
Kommentarer (1)
Är din blogg döende? Vad roligt med de gamla familjebilderna. Puss å kram!
Ida-Pida19.05.11 kl. 17:00

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg