recap

19.05.2011 kl. 23:37

Läschar i Prenzan.

Oj, nu var det så många som kommenterat och påpekat att jag inte bloggat på länge så nu tar jag mej i kragen. Det har igen hänt mycket på en månad. Sedan mitt senaste Stockholms inlägg, har jag hunnit vara till Stockholm en gång till (för att fira vappen och Jakobs 30 års dag) innan Sthlm hann jag med 48 intensiva timmar i Helsingfors där jag återförenades med en massa fina människor.
 - Shitt, det är ju genialt att flytta bort, man blir så fint välkomnad när man kommer hem.

Dessutom har jag hade jag besök av ett gäng fantastiska brudar över påsken.
Vi ägnade oss åt livsnjutning i form av parkhäng, timmar långa frukostar och seriösa och mindre seriösa diskussioner och lite alkohol förtäring.


Fruktsallad och skummppa innan vi gav oss ut i Berlin-natten.Frukost!Frukost!


Obligatoriskt besök till Mauerpark och karaoken.

Thanks för bilderna Hanna!
Det har ju hänt an massa annat också, men jag har verkligen varit lyckligt lottad under den här månaden, jag har fått quality time med så många av mina vänner. Kaslin (som jag typ aldrig träffar!) spenderade en söndag med mej här i Berlin, Fanny var här på excursion med DI förra veckan och mamma, Rose och Aja fick jag träffa i Stockholm. OCH igår morse fick jag min käraste Fia hit. Wow!
Nå, det här blev en kavalkad över vem jag träffat den senaste månaden, men jag har varit så glad över det så det känns som om det bör nämnas ordenligt.

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg