recap forts.

20.05.2011 kl. 02:21
Äsch, jag berättade ju inte ens hälften av vad som hänt under den senaste månaden i förra inlägget. Jobb orkar jag inte tala om just nu och förutom sannfinländarnas obehagliga frammarsch i hemlandet så har åtminstone en annan sak har ju hänt, jag har flyttat. Jag visste ju från början att jag skulle få ha mitt fina hörnrum i Friedrichshain i bara tre månader, men det kändes nog ändå vemodigt att flytta. Jag kommer att sakna det rummet, mitt söta bäckerei och frukostställe.

Nu bor jag, sen två veckor tillbaka, i Neukölln istället. Elmer föreslog för ett par månader sen att jag skulle flytta in till honom (eftersom han bor i en tvåa) och eftersom vi båda två kommer att vara ganska mycket på språng under sommaren så var det ekonomiskt absolut en win-win situation. Lägenheten är dock på bottenplan och inte alls lika ljuvlig som min förra men här väger andra faktorer upp, så som mycket trevlig och skönsjungande kämppis, lummig hemmagata och alla mysiga barer på Weserstraße runt hörnet. Känner mej nog redan riktigt hemmastadd här också.


vår innergård och utsikten från mitt fönster


Perus onsdagkväll på Weserstraße, kan livet vara skönare?

Igår kom som sagt Fia hit och vi gjorde det man bör göra en solig dag i Berlin; korka en väl kyld rosé och sätta sig vid ufern och njuta.


Jag förundras varje dag av hur lummigt det är i den här stan!

en mycket somrig Fia


Detta verkade vara en helt genial idé, skall följa deras exempel nån dag; skumppa i handen och sakta glida längs ån. Det mest geniala enligt mej var den lilla uppblåsbara sälen som hängde på släp.

Kommentarer (1)
Vad jag saknar er bagge tva! Och den uppblasbara baten med salen pa slap ar ju en helt fortrafflig ide. Dar skulle ja garna ligga i allskons lugn och ro! Far ocksa borja ta och kika pa flyg till Berlin snart marker jag! Kram
soffi20.05.11 kl. 16:29

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg