next Paris

23.05.2011 kl. 15:10

Il de la Cité i dimma, bilden tagen 2007 då jag senast besökte Paris.

Programpunkterna i mitt liv avlöser varandra i rasande takt. Fia for imorse och imorgon flyger vi till Paris och TJCC-festivalen för att spela Conte d'Amour. Blir än en gång spännande att komma till ett nytt teaterhus och träffa människor som jag haft intensiv mailkontakt med de senaste månaderna. Blir också roligt att återförenas med killarna som varit i Finland en vecka. Efter festivalen stannar vi kvar två dagar för att hinna se lite av i Paris, äta lite croissanter och chilla. Under turnéerna hinner man inte se nått annat än hotellet och teatern.

Ännu en genial idé med att folk kommer och hälsar på, är att jag tvingas ta lite semester. Igår hade vi en perfekt semesterdag i Berlin, brunch med Evilda på Zu Rosé, loppis i Mauerpark, kaffe med Erika på Möbel. Strax innan solen gick ner åkte vi upp i TV-tornet, tog en öl och betraktade åskvädret som drog in över Berlin. Fascinerande. Kvällen och Fias Berlin vistelse avslutades på Westerstrasse.


På turkmarknaden i fredags köpte en låda lime och färsk mynta och lagade mojitos.Vi köpte också en låda mangon och åt frukost i parken.

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg