gen rep

25.05.2011 kl. 20:57

detta tittar jag på just nu. Photo: Markus Öhrn

Sitter ensam i mörkret på en läktare som drar 350 pers och myser och tittar på genomdraget av Conte d'Amour. Imorgon är det show time.

Vi blir ju bara mer och mer bortskämda, det här är nu den största och finaste teater vi hittills varit på. Tänk, en statligt understödd institutionsteater bara för contemporary theatre, vilken lyx!
Det har varit en bra dag. Jag känner mej riktigt pro när det kommer anställd efter anställd och frågar om min åsikt om det ena och det andra. Brist på resurser och personal har de i alla fall inte. Jag har t.o.m blivit av med min paskanakki (att gå till McDonalds och handla rekvisita inför varje föreställning). Jag tackar för det.

Teaterchefen postade just detta på teaterns facebook sida:
Demain 19:30 aux tjcc je recommande tres tres vivement les finlandais dingues et hyper talentueux de INSTiTUTET et NYA RAMPEN qui font " conte d amour ". Tres tres vivement.
(Imorgon kl 19:30 på TJCC rekommenderar jag mycket starkt de galna och hyper begåvade Institutet och Nya Rampen och deras "Conte d'Amour." Mycket mycket starkt.)

Pascal Rambert.

Ikväll vankas möte, vin och ostar. I could get use to the touring life. Idag fick vi dessutom förfrågan om ett till gästspel med Conte d'Amour, till ett land vi inte varit tidigare...Vi får se hur den saken utvecklas.
Kommentarer (1)
Ni rockar Svett! Kram ps. Ida kommer på Hangö :) naajs
Fia27.05.11 kl. 16:09

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg