juni 2011

18.07.2011 kl. 01:55


Midsommarperfektion: skumppa, soluppgång och ljuvliga vänner.


Det har varit stillsamt här på min blogg en längre tid. Det beror egentligen på att det hänt så mycket som jag borde ha bloggat om, vilket har lett till att jag fått ångest för att jag inte uppdaterat eftersom det känns som om jag inte kan göra min upplevelser rättvisa genom några skriva rader och en bild så därför har mycket blivit osagt. Dumt, men så fungerar jag.

I juni hade jag i alla fall en liten finlandssemester som var fulländad på många sätt;
- jag fick se träffa och umgås med med massa, massa goda vänner.
- jag fick se havet
- jag hann en sväng upp till Jakobstad och familjen
- jag fick vara på Hangö teaterträff (8 dagars jobb räknades denna gång som semester)
- OCH jag fick fira en fantastisk midsommar på landet.

Jag hade inte ha kunnat begära mer av en de 17 dagarna  jag var i Finland.
Jag hade det fantastiskt hela tiden och tänker inte ens försöka återge några detaljer.
Nu känns allt detta väldigt avlägset eftersom det har det hänt massa annat på helt andra fronter efter det, men det får bli ett annat inlägg.

Den här bilden får representera årets teaterträff:


På väg med färjan till Östersjöport för att bada bastu sista festivalkvällen.

Kommentarer (2)
Eeeeelin vi väntar ivrigt på nån kort uppdatering! puss puss!
A-K08.08.11 kl. 06:43
ELIN, NU får du ta dig piki liten tid att bar säga Hej.
Fia08.09.11 kl. 11:27

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg