XX

29.09.2011 kl. 03:43
för tillfället håller jag på att lyssna sönder The XX album, bl.a. den här låten.
Imorgon skall jag köpa en cykel. Jag har vägrat betala 74€ per månad för åkkort och dessutom njuter jag massor av att cykla i den här stan, det är helt underbart och man lär känna stan så mycket bättre än om man bara dyker upp och ner i U-bahn stationer. Igår cyklade jag nästan 30 km. -Okej, det var lite extremt, men åtm 10 km per dag cyklar jag nog. Jag har haft turen att låna Mackes cykel över sommaren men nu kommer han tillbaka så jag behöver en egen, såg en underbar svart klassisk Holländsk cykel, av modell Amsterdam (sån som ALLA i Amsterdam har) och jag resonerar som så; att i det landet borde de ju veta en del om cykel kvalitet. Ska gå och ta mej en närmare titt imorgon om jag hinner. Nu sova, äsch, klockan är redan 3, hur gick det så här?

Jag är Elin. Jag är teaterproducent och har just flyttat till Berlin, nu kretsar mitt liv kring mitt jobb med min teatergrupp Nya Rampen. Bloggen finns främst till för att mina vänner och min familj skall ha lite insyn i min vardag nu när jag bor i här.

Senaste kommentarer

29.09, 03:04status september 2011 av Linda Molin
08.09, 11:27juni 2011 av Fia
08.08, 06:43juni 2011 av A-K
09.06, 16:34Paris turnédag 1 av Seaberg